Schimbarea implantelor mamare

O parte din femeile care au facut  marire de sini cu implante mamare se decid pentru a le schimba, din mai multe motive, de cele mai multe ori, dorind implante mai mari.
Unele femei doresc schimbarea implantelor cu  ser cu cele cu silicon, altele doresc
schimbarea implantelor datorita modificarilor produse de virsta asupra sinilor, in ceea ce priveste forma si volumul lor, sau corectia unor asimetrii aparute in timp.
De cele mai multe ori, reinterventia cu schimbarea de implante duce la obtinerea unei forme mai frumoase a sinilor, mai adecvata aspectului actual al femeii.
Aceasta a doua interventie chirurgicala este de obicei mult mai bine tolerata de organism decit prima interventie de marire de sini.
Aceasta deoarece buzunarul in care se plaseaza noul implant este deja format, iar muschiul este deja destins(in cazul implatelor plasate de prima data sub muschi); implantele vechi sunt extrase, buzunarul este putin largit fie prin incizarea capsulei prezente, fie este nevoie de indepartarea in intregime a acestei capsule, in cazul in care se observa un grad de contractura capsulara.


Chiar daca schimbarea implantelor este uneori mai laborioasa, ca de exemplu in cazul in care trebuie indepartata capsula in intregime sau trebuie schimbata locatia implantelor( din localizarea subglandulara trebuie schimbta submuscular), discomfortul simtit de pacienta este imcomparabil mai redus decit la prima interventie.
In ceea ce priveste tipul de implante alese, ele se aleg aproape intotdeauna mai mari decit cele vechi si de forma rotunda; daca se doreste pastrarea aceluiasi volum de implante dar este un grad de ptoza, atunci se poate face si mastopexie in acelasi timp operator, cu obtinerea unei forme adecvate a sinilor.
Schimbarea implantelor mamare, atunci cind nu reprezinta o necesitate, este o optiune personala a pacientei si trebuie discutata cu chirurgul plastician oportunitatea interventiei precum si posibilitatile de efectuare a modificarii formei si volumului sinilor in noul context de aspect si cerinte oferit de pacienta.

 

Comentarii

  1. Buna,m-ar interesa pretul unui implant mamar cu silicon,si daca plata se poate face partial.

    Multumesc
    O zi buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Informeaza-te cu privire la viitoarea ta operatie