Ridicarea de sprancene

 

RIDICAREA DE SPRANCENE, O METODA SIMPLA DE REINTINERIRE FACIALA

ridicare de sprancene nechirurgical

 

De cele mai multe ori, oamenii prefera tehnicile  neinvazive sau  minim invazive  atunci cand e vorba de alegerea unei metode de reintinerire la nivel facial.

Se stie ca atunci cand sprancenele sunt cazute, aspectul  dat este de fata obosita, accentuind eventual si faptul ca pleoapele superioare au un exces de piele care poate cobori peste gene. 

Tehnica pe care o folosim nu necesita incizii  sau disectie chirurgical intinsa, doar mici intepaturi de 2-3 mm prin care se introduc firele de suspensie.

Se practica cu anestezie locala, nu necesita internare si, in acelasi timp operator, se poate face si corectia excesului de piele dela pleoapele superioare (blefaroplastie superioara).

Firele de suspensie folosite sunt neutre, acceptate de organism, asemenea celor folosite pentru sutura organelor interne, iar cu ajutorul lor se suspenda jumatatea externa a sprancenelor , fixarea lor realizandu-se la nivelul liniei de implantare a parului.

In acelasi timp operator se poate intregi reintinerirea faciala prin transferul de grasime pentru netezirea ridurilor, pentru marirea si ridicarea pometilor sau marirea de buze cu acid hialuronic, sau corectia de cearcane cu grasime sau acid hialuronic.

Ridicarea de sprancene cu fire de suspensie este o metoda simpla, sigura , foarte eficienta, si mai ales, foarte putin invaziva si cu costuri mult mai mici decat metoda chirurgicala

Exemple:

 

ridicare sprancene metoda nechirurgicala

ridicare sprancene metoda nechirurgicala caz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Informeaza-te cu privire la viitoarea ta operatie