Intinerirea fetei cu Radiesse

 

intinerire fata cu radiesse

Un aspect natural, de durata

Radiesse este un filler dermic de ultima generatie, care nu numai corecteaza ridurile si santurile fetei cu tendinta de imbatranire, ci corecteaza si  volumul pierdut .Este un pas inainte in ceea ce priveste corectia ridurilor si santurilor de expresie ale fetei prin tehnologia substantei si modul sau de actiune.

Acest tratament  reface aspectul natural, tineresc ale fetei , iar rezultatul este de durata mai lunga decat la fillerele cu acid hyaluronic. Numeroase studii medicale au aratat ca Radiesse este un tratament efectiv in corectia santurilor nazolabiale, a cearcanelor, a santurilor marionete , precum si un foarte bun volumizant al pometilor si mandibulei, putand corecta inclusiv micile asimetrii faciale. In acelasi timp stimuleaza productia de colagen, realizand astfel un efect de lunga durata . 

De ce sa alegem Radiesse?

poza dreapta

Macrofagele incep sa degradeze gelul conductor in 2-3 luni  

Macrofagele  dizolva gelul conductor pe masura ce noul colagen se formeaza . Cresterea noului colagen asigura efectul de lunga durata de umplere , pe cel putin un an. 

Radiesse filler dermic :

Este aprobat de FDA ( federal drugs administration) din SUA ca tratament de corectie a ridurilor medii/moderatele fetei, a santurilor nazolabiale, marionette, cearcane si marire de pometi.

Stimuleaza productia locala de collagen nou.

Radiesse are efect de durata.

Realizeaza corectia imediata intr-o sedinta terapeutica de 30-40 minute.

Deoarece are efect indelungat, repetatea vizitelor in scopul corectarii ridurilor se face la interval mai mari , salvandu-va astfel timp si bani.

Este biocompatibil, si deci nici un test de alergie nu este necesar inainte de tratament.

Satisfactie imediata, rezultate de lunga durata

Corectia ridurilor si santurilor cu Radiesse sunt immediate si de durata. Efectul Radiesse poate dura cel putin un an, desi la multi pacienti s-a observat persistenta pana la 2 ani, dar aceasta depinde de marimea si adancimea ridurilor/ santurilor corectate, precum si de gradul de metabolizare al fiecarei persoane. 

Ce este Radiesse?

Radiesse este o substanta de sinteza formata din microsphere de hidroxiapatita de calciu, suspendate intr-un gel conductor solubil in apa, si care poate fi administrat sub piele printr-o procedura simpla, minim invaziva.

Cum se administreaza Radiesse?

mod administrare radiesse

Radiesse este injectat sub piele sau in partea profunda a pometilor cu ajutorul unui ac foarte fin, in cantitati foarte mici, realizand in primul rand corectia ridului (netezire) sau corectia de volum (pometi, cearcane, santuri labiomentoniere, tample), apoi, dupa ce gelul in care sunt dizolvate microsferele de hidroxiapatita se resoarbe –adica 2sau 3 luni- incepe stimularea productiei locale de colagen , proces natural ce se prelungeste pana la un an sau mai mult, pana cand toate aceste microsphere sunt metabolizate .Ulterior, poate fi necesar inca un tratament cu Radiesse  pentru reluarea procesului. 

Este Radiesse sigur? 

Dupa multi ani de studii clinice si testari pe pacienti informati, s-a demonstrate ca acest filler este sigur si efectiv, fara reactii alergice; singurele reactii ce pot apare sunt cele legate de injectarea propriu-zisa, anume edem, inrosire sau mici vanatai la locul de injectare, semen ce trec in cateva zile maximum, daca se respecta indicatiile

Cine poate beneficia de Radiesse?

Orice persoana care are o stare buna de sanatate si care observa accentuarea santurilor naturale de expresie ale fetei sau pierderea unor volume ce dau conturul armonios fetei ( pometi, cearcane, tample). 

Galerie foto   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Informeaza-te cu privire la viitoarea ta operatie