Corectia pleoapelor cazute – Blefaroplastia

Poza blefaro

Blefaroplastia este una dintre cele mai cerute interventii chirurgicale faciale, dupa rinoplastie, liftingul facial, si corectia ridurilor cu grasime proprie sau acid hyaluronic.
 
 
De ce? Aspectul ochilor dat de conturul natural al pielii si relatia dintre pozitia sprincenelor si pleoapelor in cadrul fetei contribuie foarte mult la expresivitatea persoanei respective.
 
 
Daca pleoapele au un aspect cazut, par umflate, cu cearcane mult adancite, atunci fata va avea un aspect de om obosit, epuizat, trist, uneori chiar bolnavicios.
 
Blefaroplastia este o interventie care poate revigora aspectul fetei cazute, imbatrinite.
 
Cand ochii sunt mari, deschisi, vioi, omul pare tonic, sanatos, plin de .vointasi de optimism. 
Uneori doar blefaroplastia si asocierea de  proceduri auxiliare simple cum ar fi corectia de riduri cu grasime proprie sau acid hyaluronic pot revigora o fata imbatrinita, obosita.
 
Corectia chirurgicala a pleoapelor nu are rolul de a schimba fizionomia persoanei respective, ci doar de a o face sa arate mai bine.
 

 

Interventia chirurgicala de corectie a pleoapelor cazute se poate efectua sub anestezie locala si dureaza aproximativ 45 minute.
Daca se efectueaza in aceeasi sedinta operatorie corectia pleoapelor superioare si a celor inferioare, si daca este necesara o tehnica mai elaborata, atunci se poate prefera anestezia generala, iar durata operatiei poate ajunge pana la 2 ore.
 
 
Recuperarea dupa interventie este de 5-7 zile daca se face numai corectia pleoapelor superioare, daca se face si corectia pleoapelor inferioare, poate ajunge pana la 14 zile.
 
Cicatricile care raman dupa interventie au forma unei linii foarte fine, sunt plasate in ridul natural al pleoapei superioare, si imediat sub genele pleoapei inferioare; in citeva luni devin aproape invizibile.
 
 
Poze inainte/dupa blefaroplastie:
 

Comentarii

  1. Sunt incantata de rezultate. As dori sa-mi fac si eu,dar nu prea am curaj si nici nu am inteles in ce oras se fac aceste minunate realizari. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea da aceasta informatie.multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Informeaza-te cu privire la viitoarea ta operatie