Corectia gambelor

Corectia gambelor (implantele de gambe)   Implante gambe - corectia gambelor
 
Multe persoane sunt dezamagite de aspectul gambelor, in ceea ce priveste forma si marimea pulpei, astfel incit au adevarate complexe in a purta pantaloni scurti sau fuste sub nivelul genunchilor. Desi unii incearca din greu a-si dezvolta musculatura aceasta la sala de forta, nu reusesc sa ajunga la aspectul dorit, dearece este de fapt un dezechilibru intre marimea coloanei osoase a gambei si volumul muschilor naturali ce o inconjoara.
 
Acest neajuns poate fi corectat numai prin reconturarea gambelor cu implante, ajungindu-se la forma si marimea dorite, fara a reda un aspect nenatural.
Atit femeile cit si barbatii doresc implante de gambe din diferite motive.In timp ce barbatii doresc de cele mai multe ori marirea volumului pulpelor ca sa-si evidentieze forta muscularade care pot da dovada, femeile doresc corectarea gambelor mai mult ca sa corecteze unele deficiente de forma si volum dobindite din nastere, asa zisele picioare subtiri „ca de gaina” sau gambele cu aspect de paranteze. In orice caz, toti cei care solicita aceasta corectie , constata ca au un dezechilibru intre marimea si forma coapselor si marimea si forma gambelor, un aspect dizarmonic a membrului inferior.

Implantele de gamba au forma naturala a muschilor gambei, sunt confectionate din silicon si asigura la palpare senzatia de tesut natural. Pot fi alese cite doua implante pentru fiecare gamba, dar de cele mai multe ori se alege doar unul pentru o gamba, deoarece mai mult aspectul intern al gambei este cel care necesita corectia.Rezultatul este intotdeauna acelasi, de redare a unei musculaturi gambiere mai puternice si mai bine definite, gamba dobindindu-si volumele si curburile naturale.
Alegerea implantelor se efectueaza intotdeauna dupa efectuarea de masuratori a gambelor, respectind proportiile anatomice si estetice  si incercind sa se creeze simetria intre cele doua gambe, daca exista o disproportie evidenta intre ele.
 
Incizia prin care se introduc implantele de gamba este intotdeauna in spatele genunchiului (zona poplitee), nu mai mare de 4 cm, iar plasarea implantelor este profunda, sub fascia musculara, direct pe muschi, intr-un buzunar creat cu un instrument special. Inchiderea inciziei se face cu fir resorbabil, iar cicatricea care ramine este de forma unei liniute, ascunsa intr-un rid natural.
Interventia chirurgicala se efectueaza sub anestezie generala, dureaza sub o ora, iar pacientii pot parasi clinica chiar in aceeasi zi, la citeva ore dupa operatie.
 
Postoperator, in primele 3-4 zile se recomanda repaus la pat, cu posibilitatea de a face citiva pasi in casa, apoi se reia treptat mersul. In primele 2 saptamini se recomanda purtarea unui ciorap elastic zi si noapte, precum si evitarea ortostatismului prelungit. Mersul normal se reia dupa 2-3 saptamini, iar eforturile fizice intense (sportul) se reiau dupa cel putin 6 saptamani.
 
Galeriie foto inainte-dupa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Informeaza-te cu privire la viitoarea ta operatie