Rejuvenare faciala – Botox 3D pentru fata si gat

BOTOX 3 D PENTRU FATA SI GAT

Botoxul este tratamentul de rejuvenare faciala cel mai folosit si principalul preferat de pacienti si medici in toata lumea.

Pe masura ce acest medicament a fost din ce in ce mai cunoscut si mai folosit atat in domeniul estetic, cat si in cel medical, s-au dezvoltat tehnici ultramoderne de injectare  nu numai pentru corectia ridurilor faciale, dar si pentru corectia ridurilor de la nivelul gatului, obrajilor si remodelare facial prin relaxarea unor anumite fibre musculare.

Pentru injectare  3D este nevoie de puritate si precizie

Dintre toate formele de botox care se afla pe piata, doar o anumita forma de botox     ( cea care nu contine proteine) are o inalta purificare, fiind in felul acesta mult mai stabil , si care poate fi administrat cu mai mare precizie de catre un medic cu experienta in astfel de injectari.

Pentru obtinerea unui efect de remodelare musculara si netezire a ridurilor mici faciale, precum si pentru reconturarea marginii madibulare trebuie asociate multiple microdoze de botox , administrate cu precizie, in anumite cantitati  si la o anumita profunzime in tesut ( profund/ superficial), astfel incat fata sa ramana cu un aspect natural, care sa respecte dinamica faciala in partea mijlocie si inferioara, precum si la nivelul gatului.

Aceste tratamente performante au fost posibile ca urmare a unei mai bune intelegeri a distributiei tridimensionale – 3D-a  muschilor faciali in mimica, precum si ca modalitate de aging  particular pentru fiecare pacient.

Din punct de vedere chimic, acest nou tip de botox nu contine complex de proteine, si, ca urmare, nu va da nici o reactie autoimuna, (nu va produce rezistenta ), ceea ce permite injectare la diferite perioade de timp ( daca este nevoie de o corectie ulterioara in anumite puncte).

Zone de tratament

Botoxul si acidul  hyaluronic  pot corecta la multe paciente aspectul de fata cazuta sau cu expresie de oboseala, suparare, sau chiar depresie. O data cu inaintarea in varsta, modificarile musculaturii faciale produc expresii care proiecteaza emotii care nu se potrivesc cu starea psihologica sau personalitatea persoanei respective.

Ridurile frontale raspund perfect la injectiile de botox care netezesc aceste riduri si ridica sprancenele, indepartand expresia de suparare sau strictete a persoanei respective ; injectarea de botox la coada ochilor face ca ridurile de la acest nivel sa diminueze sau chiar sa dispara, iar coada sprancenei se va ridica usor.

blank

In zona centrala a fetei, anumiti muschi mici care incretesc pielea nasului sau coboara  varful acestuia in timpul zambetului, pot fi blocati prin cateva intepaturi mici cu botox;

Liniile de marionete, de obicei dau aspectul de fata care sta sa planga; acestea sunt accentuate de un muschi care trage colturile gurii in jos; o injectare de botox cu o doza mica, superficiala, va face ca acestea sa revina la aspectul normal.

blank

La persoanele care au fata colturoasa, data de muschii puternici ai masticatiei (maseteri), este foarte indicata injectarea de botox in cateva puncte bine stabilite, astfel incat acestia sa nu-si piarda functia, dar sa isi reduca usor grosimea, iar fata sa capete un oval frumos si sa devina mai feminina.

La barbie, uneori sunt doi muchi mici care in timpul mimicii dau aspect de barbie incordata, cu aspect de piele de portocala; acestia pot fi neteziti cu una sau doua injectii de botox.

In zona gatului, corzile musculare care apar vizibile sub piele ca urmare a inaintare in varsta, pot fi relaxate cu injectare de botox pe toata suprafata  gatului, avand ca efect obtinerea unui gat neted si tanar.

blank

Pentru  ca acest tip de tratament sa aiba efectul dorit, este important ca medicul care face injectarea sa aiba experienta in acest domeniu, sa cunoasca foarte bine tipurile si dozele de botox folosite, si care este cea mai buna combinatie de proceduri de rejuvenare care se pot aplica pacientului respectiv ( evaluarea estetica in ansamblu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Informeaza-te cu privire la viitoarea ta operatie