Rinoplastia – operatie estetica si functionala

Rinoplastia este una dintre cele mai elegante si sofisticate interventii chirurgicale estetice.

rinoplastie operatie estetica
O data cu dezvoltarea rafinamentelor tehnice, se poate modela nasul cu mult mai multa usurinta, cu obtinerea unor detalii estetice greu de realizat in trecut.

Este unanim recunoscut ca cele mai bune rezultate in rinoplastie sunt obtinute atunci cand nasul apare ca fiind natural,  inarmonie cu celelalte detalii faciale.
Interventia de rinoplastieeste foarte delicata, implica o inalta tehnicitate pentru corectia tuturor detaliilor anatomice estetice ale nasului, cu atat maimult cu cat trebuiesa se adreseze si restabilirii functiei nasului,  precum si particularitatilor pacientului; deci, trebuie absolut personalizata.


Rinoplastia care corecteaza nasul in cele mai mici detalii se realizeaza dupa tehnica denumita “rinoplastie deschisa”, folosind instrumentar si  fire speciale, de o calitate foarte buna.

 

Prin aceasta metoda,  se poate realiza corectia osului, cartilajelor si tesuturilor moi, astfel incat nasul este micsorat, indreptat, rearanjat si sculptat pana se obtine cea mai buna forma a sa, adecvata persoanei respective.

In exterior nu ramane decit o cicatrice de aproximativ 5 mm la nivelul columelei (stalpul de la bazanasului), de obicei invizibila dupa citeva luni de la operatie.
Daca sunt necesare corectii exterioare a le bazei nasului, in situatia cand acesta este foarte lat la baza, acestea vor fi discutate si realizate cu accordul pacientului.

Aspectul imbunatatit al nasului are un impact psihologic deosebit de benefic, in special la persoanele la care nasul este sculptat in toate dimensiunile, intotdeauna aducind o crestere a  autosatisfactiei si increderii in sine. Unii pacienti insa, nu au intotdeauna acceptul familiei si prietenilor, desi isi doresc foarte mult o schimbare si sunt convinsi ca modificarea aspectului nasului le-ar imbunatati viata. Cel mai  bine este sa vina la o consultatie si, impreuna cu medicul estetician, sa discute toate aspectele considerate neplacute ale nasului, precum si posibilitatile de corectare si la ce sa se astepte dupa interventie.

Etic, nici un chirurg estetician nu poate garanta perfectiunea interventiei, ci  doar sa promita ca operatia respectiva va realiza celmai bun aspect ce se poateobtine, corectand problemele specific nasului pacientului respectiv.

Corectia chirurgicala plastica a diformitatilor nasului trebuie analizata in contextal intregului aspect al fetei, astfel incat nasul sa se incadreze foarte bine pe fata dvs. Adeseori pacientul este sfatuit sa priveasca intreagasa fata, sugerind uneori posibilitatea realizarii unor modificari minore ale conturului obrajilor sau pleopelor sau buzelor si barbiei.  Daca sunt acceptate aceste modificari, pot fi realizate in acelasi timp operator.

Orice interventie chirurgicala are un anumit grad de risc. Din fericire, factorii de risc in rinoplastie sunt destul de mici; marea majoritate a pacientilor suporta operatia si perioada postoperatorie de convalescenta  destul de usor,  fara complicatii majore de orice fel.

 

Rareori, situatii ca sangerarea postoperatorie in primele zile, edemul, vanataile si micile asimetrii  de aranjare precoce pot fi usor trecute ; acestea sunt imprevizibile, nu tin de chirurg, si de cele mai multe ori, trec de la sine fara multe neplaceri.  Daca, la o perioada mai lunga de timp (cam 1 an de zile ),raman mici imperfectiuni, acestea se corecteaza usor, cu anestezie locala sau cu alta metoda nechirurgicala, pentru care nu este nevoie de spitalizare.

Pacientii cu nasuri foarte deformate (deviatii mari de sept, traumatisme serioase ale nasului sau interventii in antecedente nereusite ale nasului) sunt cei mai multumiti, deoarece corectia completa  a nasului imbunatateste spectaculos aspectul nasuluisi a persoanei in general.

In ceea ce priveste pretul interventiei chirurgicale, va oferim oferte atractive la clinica privata, pret care include atat interventia chirurgicala, anestezia, medicatia si o noapte de spitalizare,  precum si ulterioarele pansamente si controale.

 

Exemple:

rinoplastie operatie estetica 1

 

rinoplastie operatie estetica 2

 

rinoplastie estetica 3

 

poza rinoplastie rinocorectie

 

poza rinoplastie rinocorectie 2

 

poza rinoplastie rinocorectie 3

 

poza rinoplastie rinocorectie 4

 

poza rinoplastie rinocorectie 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Informeaza-te cu privire la viitoarea ta operatie